Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Wed Dec 12, 2018 5:29 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Sat May 24, 2014 2:11 am 
Offline
Hero
Hero

Joined: Sat Jul 29, 2006 5:55 am
Posts: 1500
Location: Australia
Hello,
Wisling has released an update for tibia 10.41, See change log below..

If there are any issues please post in the bugs section. Please do not open new threads if there are already existing ones.
If you would like to provide feedback please post in the Users' Opinions section.

Download Link:
http://sourceforge.net/projects/tibiaau ... _10_40.exe

Change log:
Code:
2.41.1 5.?.2014
Enhancements:
 Cavebot: Ability to set all unlisted monsters as lowest priority in attack list. This will still not attack ignored creatures.
 Show Map: All tiles can be marked as locked(instead of only depots, blocked tiles and teleporters)
 Show Map: Saves and loads maps with locked tiles
 Show Map: Added graphics for locked tiles
 MC Inject: Can update the Tibia.exe file on the spot and allows user to save MC copy.
 Tibia Auto: Added more descriptive error message for message pipe 1010
Defects:
 Tibia Auto: Fixed occasional crash when reading empty container.
 Responder: Fixed bug causing a crash at a random time after enabling many talk threads
 Show Map: Changed criteria for showing the 'Edit tiles.xml' window to prevent crash
 Show Map: Window refreshes button graphics immediately after manual changes


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 24, 2014 2:35 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
Came for this.. :D You beat me by a few minutes.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 24, 2014 1:02 pm 
Offline
Necromancer
Necromancer
User avatar

Joined: Sat Jan 21, 2006 11:29 pm
Posts: 596
Location: 127.0.0.1
hopefully this one works! good luck guys and thanks.

_________________
http://www.nsanedown.com < For All Your Software Need's <


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 24, 2014 1:29 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Sep 03, 2011 3:31 am
Posts: 1
TA still closing tibia without reason. I was botting and TA closing client but tibia.exe still showing in the Task Manager and the character still online dieyng too. Can you chek it out? TY


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 24, 2014 3:01 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
The bug crashing TA when reading containers was fixed, but any other bugs that existed before the previous release still exist.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 24, 2014 5:56 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Oct 12, 2010 1:09 am
Posts: 7
Nice job team!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 24, 2014 6:47 pm 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Wed Mar 13, 2013 5:18 pm
Posts: 238
Thxx people \o.
Well, some feedback then... Been botting since morning and yet not a single crash *----*
Everything here is normal, only problem i've found, I've already posted on Bugs forum :3
Again Thx TA Team \o/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 26, 2014 12:05 am 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Sun Nov 27, 2011 4:44 pm
Posts: 229
Thx Wisling :)
The new permanent function is awesome, but teleporter are not working anymore because you cannot assign them. You can set a teleporter on TA Map but when you walk though nothing happens...

_________________
Check out my Paladin Project


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 26, 2014 11:44 pm 
Offline
Rat
Rat
User avatar

Joined: Wed Oct 09, 2013 7:19 pm
Posts: 10
Location: Venore
I dunno if it's the reason but I had less crashes when I didn't hide Tibia client to tray.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 26, 2014 11:53 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
Falkenx1 wrote:
Thx Wisling :)
The new permanent function is awesome, but teleporter are not working anymore because you cannot assign them. You can set a teleporter on TA Map but when you walk though nothing happens...


I tried this once and it worked fine.(I did not change this feature)
Just so you know, it will not assign a teleporter unless it takes you more than a certain distance away or changes floors.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 27, 2014 1:16 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed Oct 17, 2012 5:25 pm
Posts: 2282
Just so you guys know, TA still works in this new version of Tibia. :)

_________________
Check out my Knight Project - Version 2.0!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 27, 2014 3:44 pm 
Offline
Skeleton
Skeleton
User avatar

Joined: Mon Dec 05, 2011 1:21 am
Posts: 37
Does anyone know how to use MC client with last version of TA? The new patch is working with old version but I'm not succed by creating new client and modifying it. Thx for help


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 27, 2014 4:09 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Mon Sep 24, 2012 2:17 pm
Posts: 5
@adrianohess Just use TA's "Inject MC support". It works :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 27, 2014 5:24 pm 
Offline
Monk
Monk

Joined: Sun Aug 18, 2013 12:04 am
Posts: 218
TIBIA 10.41 WORKING ON THIS UPDATE OF BOT!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 28, 2014 1:28 am 
Offline
Skeleton
Skeleton
User avatar

Joined: Mon Dec 05, 2011 1:21 am
Posts: 37
That's right @machiei! but I had some dificults by doing MC at the last 2 versions, so I want to help everyone witch the same trouble, here it goes:

Always we gonna change the client by copping the files to another folder, we just "inject MC suport" as you said. But this time, you have to chose the client(witch can be the original folder, and you will get why), than will open a seccond folder trying to save the client, this time you have to SAVE SECCOND CLIENT WITH DIFFERENT NAME. simple like that =)

For example, now I have created a new client called tibia2, at the same folder by saving new name for it.

I hope this toppic can help someone, you may ask if you need [k-order]


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group