Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Mon Feb 19, 2018 5:41 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Fri Dec 26, 2014 12:47 pm 
Offline
Dwarf Soldier
Dwarf Soldier
User avatar

Joined: Fri Oct 05, 2012 11:28 pm
Posts: 82
julioglr wrote:
Wisling, have one erro with depot walker in venore, "Depot Not found ''


This is a known error man.

Thanks for the relase! Merry XMas! [woohoo]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 26, 2014 4:30 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Dec 09, 2014 12:20 am
Posts: 3
I LOVE YOU WISLING!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 27, 2014 12:00 am 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Wed Mar 13, 2013 5:18 pm
Posts: 235
Hey boss, one error i should remark.
Something is up with AutoLogin
If yah put "Relog in Last Account", tibia'll say Invalid Account name ;D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 27, 2014 11:18 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Mon Sep 09, 2013 4:25 am
Posts: 1
I also found something weird, it may depend on client though.
I set up runemaker, and sometimes it happen to crash both client and TA. Its happening propably because address violation. I can also force this same crash by enabling maphacks, propably while TA tried to display fished out tiles or something. I can attach bug report from tibia client if you need it.

Merry xmas and happy new year :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 28, 2014 5:13 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Aug 25, 2011 10:15 am
Posts: 3
The TA works fine here, no crashs anymore, but cip keep deleting my ACCs k


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 28, 2014 5:04 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun Jul 13, 2014 11:15 pm
Posts: 3
HansTheil wrote:
The TA works fine here, no crashs anymore, but cip keep deleting my ACCs k


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 28, 2014 6:53 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Jun 22, 2011 10:07 pm
Posts: 2
virus? :/ i use avast


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 29, 2014 5:10 am 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Wed Mar 13, 2013 5:18 pm
Posts: 235
HansTheil wrote:
The TA works fine here, no crashs anymore, but cip keep deleting my ACCs k


Nhe, happening here with my high level accounts.. But the lower levels get by easy.
I think it's more likely that cip have done something to the auto-detector, or that, the community is REALLY starting to mass report you if you let the bot on popular areas :X


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 30, 2014 3:23 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Nov 28, 2013 2:25 am
Posts: 1
tiene bugs en varia spartes como en los depots


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 30, 2014 3:27 am 
Offline
Rat
Rat
User avatar

Joined: Mon Oct 08, 2012 9:12 am
Posts: 5
well... i got an issue :D how its not working for me? it says "tibia.exe version mismatch! Terminating Tibia Auto (50 68)" and i have no idea cause i downloaded newest tibia version :P and in "info" its telling me its 10.71 :c can somebody help?

_________________
If You are lost in the darkness.. open Your eyes.. follow the fireflys


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Dec 30, 2014 2:49 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Mon Nov 17, 2014 9:48 am
Posts: 1
I have same problem as Preacher CD


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 31, 2014 1:31 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Dec 31, 2014 1:25 am
Posts: 1
PreacherCD wrote:
well... i got an issue :D how its not working for me? it says "tibia.exe version mismatch! Terminating Tibia Auto (50 68)" and i have no idea cause i downloaded newest tibia version :P and in "info" its telling me its 10.71 :c can somebody help?


Same problem here, can anyone help?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Dec 31, 2014 11:31 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Feb 12, 2014 10:11 am
Posts: 9
Location: Nerana
M2, idk what i can to do with that... ;/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 02, 2015 7:03 am 
Offline
Poison Spider
Poison Spider

Joined: Mon Sep 12, 2011 7:40 am
Posts: 23
FuzzyDucky wrote:
Nhe, happening here with my high level accounts.. But the lower levels get by easy.
I think it's more likely that cip have done something to the auto-detector, or that, the community is REALLY starting to mass report you if you let the bot on popular areas :X


I got 2 lvl 40 knight deleted like 2 days apart in retro pvp. And they where not in populated spawns. I doubt that anyone saw 1 of them at all in about 2 weeks. I think it's auto detect. Or maybe CIP started to pay attention to online times and checking the suspicious ACCs. Anyway, at least right now, i suggest u never bot same char 2 nights in a row. Keep the stamina as full as possible.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 02, 2015 11:49 am 
Offline
Snake
Snake

Joined: Wed Sep 28, 2011 9:07 am
Posts: 11
ERROR: Unable to find value for const code="addrBackpack"! wtf?

Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group