Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Tue Oct 23, 2018 1:36 am

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
PostPosted: Sat Apr 04, 2015 4:23 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Oct 29, 2013 12:01 am
Posts: 3
Wateva wrote:
Try installing to a different folder both Tibia and TA.


Thanks for answering!

I've uninstalled both TA and tibia. Installed tibia on c:/games and TA on /Downloads.
The 2.57.1 posted on the first page didn't show TA after character selection.
The 2.57.1 posted by Rebell showed, but crashes after some time.

I'm using spellcaster and auto looter. After testing only spell caster, it worked. When activaed auto loot, it closed TA.

Any suggestions??

Thanks in advance.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 04, 2015 4:59 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Dec 07, 2013 2:31 pm
Posts: 1
i'm with Rebell Version,
Same case as FABIOSAKIYAMA,
1º.The 2.57.1 posted on the first page didn't show TA after character selection.
2º;The 2.57.1 posted by Rebell showed, but crashes after some time, like 2 minutes or some hours.
just using cavebot and spellcaster, without LOOTER.
any ideas?
thanks!


I've tryed using JUST cavebot and it crashes too.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 2:59 am 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Thu Jun 11, 2009 7:05 am
Posts: 134
yes yes... i have tested all ways with TA... the new version of rebell crash or close TA only... only... When the cavebot or manually teh user OPEN the dead monster... TA crash!!!
the cavebot can work for hours, but when it Crash... if u restart the TA and try again... it will crash in minutes... or seconds....

u must restart the computer... and sometimes crash again...

really this bug are killing me... plx fix it fast pls!


**rebell read all my posts and u will see the problem and i know that will fix it...


**** promote me as a bug hunter!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 10:27 am 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Fri Jul 18, 2014 8:33 am
Posts: 105
You don't need to restart the computer, just "exit" the client with the character your TA got crashed and log in again + launch TA again, looter again is bugged, and we need to wait for the fix.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 3:13 pm 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Wed Mar 13, 2013 5:18 pm
Posts: 238
bughunter..hehehe..
http://www.gregbroadmore.com/img/imagel ... hunter.jpg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 6:15 pm 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Thu Jun 11, 2009 7:05 am
Posts: 134
FuzzyDucky wrote:



yeeeaaahh


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 6:52 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
To be fair, we are all bug hunters. While you talk here arguing that there is a bug I argue that a good hunter shows where that might be and how to, possibly, fix it. That means that you might be a bug hunter and the others are bug solvers. :-D And I'm just messing with you, so remember "/s".. ;-)

Anyway, we are aware of the bug and seeing what is possible to do to fix it. Also, remember that TA was ported to a new programming language and that means that bugs will be exacerbated. It will take a few versions to sort out all bugs.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 9:09 pm 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Thu Jun 11, 2009 7:05 am
Posts: 134
Wateva wrote:
To be fair, we are all bug hunters. While you talk here arguing that there is a bug I argue that a good hunter shows where that might be and how to, possibly, fix it. That means that you might be a bug hunter and the others are bug solvers. :-D And I'm just messing with you, so remember "/s".. ;-)

Anyway, we are aware of the bug and seeing what is possible to do to fix it. Also, remember that TA was ported to a new programming language and that means that bugs will be exacerbated. It will take a few versions to sort out all bugs.



baaaahh Wateva... do not destroy my dreams.... [this] [sorry] i always desire with a honor position :roll:

im a bug hunter, not a bug killer (unfortunately):lol:

:D:D:D if i have knowledge to fix it...but i dont have :/ but i belive in rebell and wisling abilities... (gooo quickly [rules] )


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 9:55 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Mar 25, 2015 3:41 pm
Posts: 2
Is anyone having any problem with Tibia auto for 10.76 where when you are on autoatack it crashes and gives a tibia debug assertion error.
Anyone having anything like that?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 05, 2015 10:00 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Mar 25, 2015 3:41 pm
Posts: 2
Ive just checked that it is happening when the bot opens the corpses to get loot!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 06, 2015 9:35 pm 
Offline
Skeleton
Skeleton
User avatar

Joined: Sun Jun 24, 2012 8:42 am
Posts: 38
Good night, my tibiaauto was working properly, but from yesterday to today, it just stopped working, now every time I try to start a script, he of the following error "the tibiaauto stopped working" .

Please help me

_________________
Boulevard of broken dreams


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 9:46 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Apr 07, 2015 5:50 pm
Posts: 1
i open the bot, select my character them nothing happens?!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 11:13 pm 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Sun Sep 25, 2005 9:09 am
Posts: 2337
When I import the git source Visual Studio tries to upgrade all the projects, but fails because vcproj files don't exist. Help?

_________________
Cheating s designed to make your life easier, not others' lives harder.
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 11:27 pm 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Thu Jun 11, 2009 7:05 am
Posts: 134
i have tried just open the monster and ead a food inside it... the TA still works... no crash until now (5 hours botting) i think that the problem is when TA try to move itens to your BP



*** man... really i dont know what are happening... TA hate my principal Acc.....


im botting right now with 5 Money maker... all taking itens and money... for many...many hours


but when i use the ta in my principal acc... realy... 10 minutes.... in 10 fuckying minutes... Ta close...

MAN... WTFFF....

PLX FIX IT FAST!!!!!!!!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 08, 2015 9:00 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Apr 08, 2015 8:54 am
Posts: 1
For me Rebel version works very well.

Using:
1. Cavebot
2. Spellcaster
3. Foodeater
4. Fluid Drinker
5. Anti-Logout

Everythink works stable about 72 hours. no crashes. I use Windows 7 x64.

Crashes only when i enabled "Creature info".

I did it like that:
1.Instal Tibia in C:/Program Files/Tibia
2. Instal TA in C:/Program Files/Tibia Auto
3. Run Tibia as administrator
4. Run TA as administrator
5. Choose "unkown" as your character
6. log-in and enjoy your bot :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group