Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Wed Dec 12, 2018 5:32 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 68 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 12:10 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
The link to the file is available on Sourceforge.
http://sourceforge.net/projects/tibiaau ... to/2.64.0/

Code:
2.64.0 1.2.2015
Enhancements:
 Tibia Auto: Updated for Tibia 10.90
 tiles.xml: Updated for Tibia 10.90
 Fluid Drinker: Drops flasks in groups instead of one at a time
Defects:


[EDIT]
TA 2.64.0 WORKS for Tibia 10.91 as well.
No need to wait for an update.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Last edited by Wisling on Wed Apr 13, 2016 4:32 am, edited 3 times in total.
TA 2.64.0 still works for Tibia 10.91


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 12:25 pm 
Offline
Priestess
Priestess

Joined: Sun Aug 30, 2015 6:43 pm
Posts: 421
and have bugs ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 12:42 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Jan 04, 2011 6:27 am
Posts: 1
well, i cant configure it to loot custom items like bola etc from coryms. I have even edited tibiaauto items.xml myself to set them on "1" for "looted" but its still not getting it from corpse.
I was not using ta like for year, came back a few days ago, need some cash for my ed :P
Is it bug on the new version or im I doing something wrong :P

ps. sadest thing is that i cant remember my Damboszek's password :P


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 1:04 pm 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Wed Mar 28, 2012 5:33 pm
Posts: 227
Location: Poland
Meanged to get my account back but the question is still on, sorry for spam xD

tried on second computer, item config's not working for me.

Added manualy to character script config > working.
looks like im having, or ta have some problems with saving itemconfig after editing.

_________________
a
b
c
d
e
f

Check some of my screens:
[url]Not actual, sorry ;/ but the farm is back, maybe someday ill put something new ;)[/url]


Last edited by damboszek on Sun Jan 03, 2016 2:46 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 1:51 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Nov 24, 2015 2:51 pm
Posts: 3
+_+ thx brothers, the best bot!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 3:22 pm 
Offline
Skeleton
Skeleton
User avatar

Joined: Sun Oct 20, 2013 12:40 pm
Posts: 38
Location: Brazil
Thanks Wateva!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 4:26 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Oct 27, 2015 9:31 pm
Posts: 2
Finally!! :D thanks very much!!*-*


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 5:42 pm 
Offline
Wolf
Wolf

Joined: Thu Sep 12, 2013 10:51 pm
Posts: 21
YEEE HAAAAA!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 7:22 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Mon Dec 28, 2015 3:54 pm
Posts: 2
tnx for bot , but new scripts make in the 10.90 version didint take loot. If you use scripts if was made in another version TA take loot, in this version didin t take loot.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 7:49 pm 
Offline
Snake
Snake

Joined: Sat Mar 21, 2009 11:53 am
Posts: 16
bot didnt lot form floor :( and then buged


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 8:02 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Dec 12, 2012 2:46 pm
Posts: 3
Tibia Auto encountered a error and have to be stopped.
i open the Tibia normally and when i start the tibia Auto and select the character the Tibia crash.
Someone know who solve this? Thank you!



Yours,


Luckyday [Knight]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 8:16 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Jul 01, 2015 11:50 am
Posts: 1
Same problem here, TA stops working when cave bot is enabled.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 8:32 pm 
Offline
Skeleton
Skeleton
User avatar

Joined: Sun Oct 20, 2013 12:40 pm
Posts: 38
Location: Brazil
rosa wrote:
bot didnt lot form floor :( and then buged

Another player has the same problem and he turn this option off, for now it's the resolution.

luckyday wrote:
Tibia Auto encountered a error and have to be stopped.
i open the Tibia normally and when i start the tibia Auto and select the character the Tibia crash.
Someone know who solve this? Thank you!

I open the tibia and ta in administration mode, work for me!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 8:48 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Dec 12, 2012 2:46 pm
Posts: 3
I open the tibia and ta in administration mode, work for me![/quote]

I just tested it and keep crashing >.<


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 03, 2016 8:58 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
If you don't open tíbia AND TA as admin that means that TA will crash..

Bugs will be sorted out when possible..

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 68 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group