Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Wed Dec 12, 2018 5:35 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 2:13 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed Oct 17, 2012 5:25 pm
Posts: 2282
MagicznyAmadeusz wrote:
Works great, but have you repaired Item Config yet? :P

Not yet.
But now Rebell knows exactly about the problem and he will tackle it as soon as he can. :)

_________________
Check out my Knight Project - Version 2.0!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 4:11 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun May 04, 2014 2:08 am
Posts: 4
don't open the store while using TA, it will crash :p


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 3:29 pm 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Wed Mar 28, 2012 5:33 pm
Posts: 227
Location: Poland
Works on DX 9, sure the opengl is the problem.

_________________
a
b
c
d
e
f

Check some of my screens:
[url]Not actual, sorry ;/ but the farm is back, maybe someday ill put something new ;)[/url]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 5:29 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Wed Jun 25, 2014 2:36 am
Posts: 90
Hey guys,

Thanks for some of the new features but it would be good if you could change the colour of the "mana bar" in map hacks. The mana bar is barely visible on my screen.

Thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 5:36 pm 
Offline
Wolf
Wolf

Joined: Sun Aug 30, 2015 9:01 pm
Posts: 19
Works fine for me,
Thanks for the quick update :D
[t-up]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 7:42 pm 
Offline
Wild Warrior
Wild Warrior

Joined: Thu Nov 05, 2015 1:26 pm
Posts: 63
I noticed one very important bug. Item breecher, what was working on last version of TA, totally doesn't work now. It doesn't open doors etc. Can You fix it, please?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 14, 2016 11:37 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Wed Jun 25, 2014 2:36 am
Posts: 90
MagicznyAmadeusz wrote:
I noticed one very important bug. Item breecher, what was working on last version of TA, totally doesn't work now. It doesn't open doors etc. Can You fix it, please?


Everything works fine for me in this release, including the item breecher (tested on locked doors in ab trolls).

The only thing I had to do is change some of my personal scripts because of the change with takernel.getModuleList()


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 11:56 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Fri Apr 15, 2016 11:50 am
Posts: 5
Got crash, even on this DX9. : / ...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 2:35 pm 
Offline
Developer

Joined: Fri Feb 09, 2007 3:57 pm
Posts: 122
krystian2160 wrote:
Got crash, even on this DX9. : / ...

Please provide the Tibia crash report.

If it is only TA crashing. Do state it.

Does it crash at any particular moment?


Last edited by Rebell on Fri Apr 15, 2016 2:36 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 2:36 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Mar 30, 2016 1:12 pm
Posts: 4
the downloads doesnt even starts here, can anyone upload in another site?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 4:23 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed Oct 17, 2012 5:25 pm
Posts: 2282
grafitsb wrote:
the downloads doesnt even starts here, can anyone upload in another site?

http://www.mediafire.com/download/ycvly ... _10_92.exe
There you go. :)

_________________
Check out my Knight Project - Version 2.0!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 5:10 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Mar 30, 2016 1:12 pm
Posts: 4
every time i try do download, it start`s but when finish, apears, "unknown error", and doesnt finish...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 5:21 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed Oct 17, 2012 5:25 pm
Posts: 2282
Are you sure Chrome (or whatever browser you use) isn't just blocking the file?
Just go to your download tab (press "Ctrl + J" on Chrome) and click on "Retrieve malicious file" (or "Recuperar arquivo malicioso" since you speak Portuguese).

Then it should work.

_________________
Check out my Knight Project - Version 2.0!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 5:35 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Mar 30, 2016 1:12 pm
Posts: 4
no, the download starts, but appears it "Unknown network error.", but my internet is working fine..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 6:26 pm 
Offline
Developer

Joined: Fri Feb 09, 2007 3:57 pm
Posts: 122
It's your antivirus killing the download.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group