Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Sun Nov 18, 2018 9:34 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 12:35 pm 
Offline
Monk
Monk

Joined: Tue Oct 04, 2011 4:00 am
Posts: 212
Did anyone got a message from browser saying that the download page has been reported as a malicious site?
Google Safebrowsing Malicious site

https://www.virustotal.com/es-ar/url/e2 ... 460550728/

Did anything happen with TA or is a problem of sourceforge? I'm not sure whether download or not the newest version


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 12:41 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed Oct 17, 2012 5:25 pm
Posts: 2282
lyt wrote:
Did anyone got a message from browser saying that the download page has been reported as a malicious site?
Google Safebrowsing Malicious site

https://www.virustotal.com/es-ar/url/e2 ... 460550728/

Did anything happen with TA or is a problem of sourceforge? I'm not sure whether download or not the newest version

Everyone got that message.
Did you even take a look at the previous posts?
Rebell explained why this is happening.

_________________
Check out my Knight Project - Version 2.0!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 12:43 pm 
Offline
Monk
Monk

Joined: Tue Oct 04, 2011 4:00 am
Posts: 212
Vulcanus wrote:
Everyone got that message.
Did you even take a look at the previous posts?
Rebell explained why this is happening.

no, but thanks ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 1:16 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Mar 19, 2016 5:11 am
Posts: 5
http://i.imgur.com/NmiWKNv.png

This error everytime. I reinstall step by step. RUn as admin
still this.


Last edited by Vulcanus on Wed Apr 13, 2016 4:00 pm, edited 1 time in total.
Changing SS so it doesn't show character's name


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 1:48 pm 
Offline
Wild Warrior
Wild Warrior

Joined: Mon May 19, 2014 3:34 am
Posts: 68
Yayeee :) good job ! Any1 here playing in Fortera ? So i can have some botters friends


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 2:24 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Apr 13, 2016 2:10 pm
Posts: 2
Tibia Auto Crashed :(

Firma con problemas:
Nombre del evento de problema: APPCRASH
Nombre de la aplicación: tibiaauto.exe
Versión de la aplicación: 1.0.0.1
Marca de tiempo de la aplicación: 570dc7cd
Nombre del módulo con errores: MSVCR120.dll
Versión del módulo con errores: 12.0.21005.1
Marca de tiempo del módulo con errores: 524f7ce6
Código de excepción: c0000005
Desplazamiento de excepción: 00016b2e
Versión del sistema operativo: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Id. de configuración regional: 8202
Información adicional 1: 0a9e
Información adicional 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Información adicional 3: 0a9e
Información adicional 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 2:58 pm 
Offline
Developer

Joined: Fri Feb 09, 2007 3:57 pm
Posts: 122
nvm123123 wrote:
http://i.imgur.com/NmiWKNv.png

This error everytime. I reinstall step by step. RUn as admin
still this.

Send me tibia crash report. It's stored where Tibia maps and configs are. (for me, @Win8.1 the location would be C:\Users\Rebell\AppData\Roaming\Tibia)


ElTibiano wrote:
Tibia Auto Crashed :(

Does it crash at some particular point or just randomly? How long does it take to crash? Minutes? Hours? What are you doing at the point of crash? Where is your character?


Last edited by Vulcanus on Wed Apr 13, 2016 4:00 pm, edited 1 time in total.
Changing SS so it doesn't show character's name


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 3:30 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Mar 19, 2016 5:11 am
Posts: 5
it crash when You push the button to start TibiaAuto after nick choose.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 3:38 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Apr 13, 2016 2:10 pm
Posts: 2
Rebell wrote:
Does it crash at some particular point or just randomly? How long does it take to crash? Minutes? Hours? What are you doing at the point of crash? Where is your character?


I have done several tests, and crashed when autolooter now makes its function, but in loot autoattack works well, but the loot custom does not work, lootea all the items.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 3:45 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Oct 10, 2015 1:40 pm
Posts: 1
ami me detecto un problema es seguro descargarlo ? no tiene niguna descarga aun por lo que veo


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 3:49 pm 
Offline
Developer

Joined: Fri Feb 09, 2007 3:57 pm
Posts: 122
nvm123123 wrote:
it crash when You push the button to start TibiaAuto after nick choose.

After you click "Ok.", don't open Tibia back.
Send me Tibia crash report. It's stored where Tibia maps and configs are. (for me, @Win8.1 the location would be C:\Users\Rebell\AppData\Roaming\Tibia)

ElTibiano wrote:
I have done several tests, and crashed when autolooter now makes its function

Thanks. Could you try to reword? Or make a screenshot? I don't exactly understand what do you mean.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 4:04 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Wed Oct 17, 2012 5:25 pm
Posts: 2282
ElTibiano wrote:
I have done several tests, and crashed when autolooter now makes its function

Rebell wrote:
Thanks. Could you try to reword? Or make a screenshot? I don't exactly understand what do you mean.


I think he is using both Auto Looter and Cavebot at the same time.
From what I understood, the looter from Auto Lotter is the one that crashes.


Guys, you have to keep in mind that if you are using the Cavebot module you CANNOT use the Auto Looter module as well. Strange behaviors will happen since both modules will try to open the corpses and loot them.
Auto Looter is supposed to be just for when you are MANUALLY hunting and don't want to loot the corpses yourself.

_________________
Check out my Knight Project - Version 2.0!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 4:51 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun Apr 10, 2016 1:40 am
Posts: 1
10.91 worked fine, 10.92 doesn't even show the character select when I launch it, re-installed 3 times. any way to fix? T_T


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 5:17 pm 
Offline
Fire Elemental
Fire Elemental
User avatar

Joined: Wed Mar 28, 2012 5:33 pm
Posts: 227
Location: Poland
SO I am running TA and TIBIA as ADMIN, and it all crashes when i choose my charater or load some script.

Never had those problems before.

Debug Assertion 10.92 NWin32Exception.cpp 55
Wed Apr 13 19:33:29 2016
Graphic Engine: OpenGL (1)
Operating System: Windows 7 Home Premium Edition 64 Bit in POL
Processor: Intel Core i7 -3612QM @
Video Card: Intel (R) HD GR
Last Packet Types: 029 108 167 030 161 160 245 184 144 146
Last Packet: 029 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000
Player Position: [32681,31691,7]
Player Name: xxxxx
Player Action: 048 046 048 046 048 046 048 058 055 049 055 049
Player.cpp 344: exception occurred, reason:
Player.cpp 448: exception occurred, reason:
Control.cpp 2167: exception occurred (MessageType: 0 MaW: 3B405C8 MoW: 0), reason:
Control.cpp 2162: exception occurred, reason:
Control.cpp 539: exception occurred (Force?1:0 = 0), reason:
MainWindow.cpp 133: exception occurred (Surface = 1), reason:
GUI.cpp 1822: exception occurred (Surface = 1), reason:
MapWindow.cpp 985: exception occurred (Surface = 1), reason:
MapWindow.cpp 906: exception occurred, reason:
surfaceDX9.cpp 702: exception occurred, reason:
surfaceDX9.cpp 448: exception occurred, reason:
NWin32Exception.cpp 55: win32 exception occurred, reason:
access violation (read attempt at 00000000)


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
a
b
c
d
e
f

Check some of my screens:
[url]Not actual, sorry ;/ but the farm is back, maybe someday ill put something new ;)[/url]


Last edited by damboszek on Wed Apr 13, 2016 5:34 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 13, 2016 5:25 pm 
Offline
Snake
Snake

Joined: Mon Sep 15, 2014 6:12 pm
Posts: 15
Hi guys, got this, can't even select a character


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 21 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group