Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Tue Dec 18, 2018 11:45 am

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Sat Jan 14, 2017 5:35 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun May 15, 2016 7:03 pm
Posts: 1
not working loooool


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 11:27 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Nov 27, 2012 2:46 pm
Posts: 3
It worked perfect for me. But after the update today (2017-01-16) I can start the "Choose Character" but when I choose my character the following error is coming up: "tibia.exe version mismatch! Terminating Tibia Auto! ff 50". Does this TA still work for the new client or do i have to reinstall TA?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 11:37 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Aug 22, 2013 1:54 pm
Posts: 5
nah with tibia update they have to release new TA version :P


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 11:44 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu May 26, 2016 3:00 pm
Posts: 2
Location: Poland
Yup, need new version of TA :/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 12:08 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun Sep 13, 2015 12:43 pm
Posts: 7
Please new version :s


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 12:08 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Dec 13, 2016 12:53 pm
Posts: 1
Nekera wrote:
Yup, need new version of TA :/


Yeah...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 1:49 pm 
Offline
Dwarf
Dwarf
User avatar

Joined: Thu Feb 04, 2016 11:55 am
Posts: 56
Location: São Paulo - Brasil
Today we got a new update on Tibia, but if you download tibia 10 through the website you CAN PLAY on Tibia 10.

Just w8 for a new T.A. update...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 2:31 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed Aug 12, 2015 4:29 pm
Posts: 6
sad day...


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 3:03 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun Jan 24, 2016 12:28 pm
Posts: 4
the saddest day ever, add new patch please;D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 5:22 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Wed Jun 25, 2014 2:36 am
Posts: 90
Wish I knew how to update it.... It probably takes 5 minutes if you know what you're doing.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 5:34 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun May 01, 2011 7:37 pm
Posts: 1
tibiaautoforum89 wrote:
Wish I knew how to update it.... It probably takes 5 minutes if you know what you're doing.


Can't someone who has knownledge make a thread on the forums and show how to patch/update it?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 5:44 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Wed Jun 25, 2014 2:36 am
Posts: 90
Probably need to change this :D
Code:
if (buf[0] == 0x90 && buf[1] == 0x90)
      versionOk = 1;
   if ((buf[0] == 0x75 || buf[0] == 0xEB) && (buf[1] == 0x0A || buf[1] == 0x10 || buf[1] == 0x0E))
      versionOk = 1;


Too bad I don't know where to find buf[0] and buf[1]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 6:03 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue May 31, 2016 4:57 pm
Posts: 4
tibiaautoforum89 wrote:
Probably need to change this :D
Code:
if (buf[0] == 0x90 && buf[1] == 0x90)
      versionOk = 1;
   if ((buf[0] == 0x75 || buf[0] == 0xEB) && (buf[1] == 0x0A || buf[1] == 0x10 || buf[1] == 0x0E))
      versionOk = 1;


Too bad I don't know where to find buf[0] and buf[1]



this it a solution??


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 6:23 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Wed May 25, 2016 4:43 pm
Posts: 0
tibiaautoforum89 wrote:
Wish I knew how to update it.... It probably takes 5 minutes if you know what you're doing.


I even cannot read such bullshit. Not 5 mins but 5 hrs is okay. Next time don't cry and learn programming :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2017 7:27 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Wed Jun 25, 2014 2:36 am
Posts: 90
Not sure what your problem is. I don't write on these threads to beg for a new version. I made some effort to find where the program checks the version, thought it was interesting so I posted it here. I noticed that it checks the value of some array "buf", I couldn't find where the array "buf" is created so I gave it a rest.

I learned python from scratch and contributed on the forums here by posting my scripts and ideas, helped others with their scripts and donated some money to the creators. This is probably more than you have ever done.

I didn't think it would take long because I didn't think they really changed anything with this update.

kontobot3 wrote:
I even cannot read such bullshit. Not 5 mins but 5 hrs is okay. Next time don't cry and learn programming :D


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group