Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Sat May 26, 2018 11:31 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Fri Apr 17, 2015 12:18 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
The link to the file is available on Sourceforge.
http://sourceforge.net/projects/tibiaau ... to/2.58.0/

Code:
2.58.0 4.15.2015
Enhancements:
 Tibia Auto: Updated for Tibia 10.77
Defects:
Since there's no 'bug fixed' on this release expect TA to behave as the last version (2.57.2)

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 17, 2015 12:41 pm 
Offline
Goblin
Goblin

Joined: Fri Apr 29, 2011 2:37 am
Posts: 30
Thanks for so fast update. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 17, 2015 5:37 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Fri Jul 18, 2014 8:33 am
Posts: 105
BTW forgot to mention in some topic, but since 2.57.x the or fortress script stopped to crash the client, and it works now great.
Thanks for the fast update. Keep up good work!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 17, 2015 7:10 pm 
Offline
Dwarf Soldier
Dwarf Soldier
User avatar

Joined: Fri Oct 05, 2012 11:28 pm
Posts: 82
Amazing! Thank you for the great work!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Apr 17, 2015 10:23 pm 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Thu Jun 11, 2009 7:05 am
Posts: 134
ty developers.... booting like a wild fire :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 18, 2015 3:11 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Apr 18, 2015 2:45 am
Posts: 6
I get this error
ERROR! Unable to read TA install directory! Please reinstall!

I did it and nothing happens


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 18, 2015 3:42 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Fri Apr 10, 2015 9:01 am
Posts: 3
devilmars wrote:
I get this error
ERROR! Unable to read TA install directory! Please reinstall!

I did it and nothing happens


run as admin.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 18, 2015 6:42 am 
Offline
Skeleton
Skeleton
User avatar

Joined: Mon Mar 17, 2014 9:16 am
Posts: 44
working like acharm, thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 18, 2015 3:19 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Apr 18, 2015 2:45 am
Posts: 6
after i select the char, nothing happens


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 18, 2015 7:05 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
devilmars wrote:
after i select the char, nothing happens
That's a bug that the programmers are hard at work to find the cause. We are not sure why it just disapears.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 19, 2015 4:32 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Wed Jun 25, 2014 2:36 am
Posts: 90
Wateva wrote:
That's a bug that the programmers are hard at work to find the cause. We are not sure why it just disapears.


I have the same problem :(
I'm running Windows 8.1 and I'm not sure if this is a problem with this version or a problem with Windows 8 because I have never had this happen before with TibiaAuto on Windows 7.

I hope you can fix it, I've tried various things and nothing seems to work... although I can see TibiaAuto running in the task manager.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 19, 2015 4:35 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Apr 18, 2015 2:45 am
Posts: 6
me too, still not running..
i select the char in the list, but nothing happens and TA closes...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 19, 2015 4:43 pm 
Offline
Stalker
Stalker

Joined: Wed Jun 25, 2014 2:36 am
Posts: 90
devilmars wrote:
me too, still not running..
i select the char in the list, but nothing happens and TA closes...


I don't know exactly what the fix is but this worked for me (Windows 8.1):

1. I installed Tibia into default directory (Program Files (x86)).
2. I tried to install Tibia Auto but had missing DLL errors. I aborted installation.
3. I installed Python 2.4.4.
4. I ran TibiaAuto installer with ADMIN RIGHTS, and selected "My Documents" as the target directory.
5. I ran Tibia with ADMIN RIGHTS (this seemed to be the key to the solution)
6. I ran Tibia Auto with ADMIN RIGHTS.
7. Problem Solved.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 19, 2015 5:19 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Apr 18, 2015 2:45 am
Posts: 6
You gave me the solution.. thank you so much [woohoo]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 19, 2015 5:58 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Aug 01, 2013 1:51 am
Posts: 7
someone help? My appears The application failed to initialize properly (0xc000007b).
Click OK to close the application.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group