Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Mon Aug 19, 2019 5:11 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 11:10 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
I found having a specific thread for the current release of TA to post bugs, proposals and changes was helpful.

So feel free to post proposals and bugs in the respective forums or here. Depends if you think you want en entire thread dedicated to something.

I do hope people test out the new function that uses any spaced marked as a depot as a depot if it has a container on it.

It also uncovers holes and grates if they're blocked.

And can now make enchanted spears.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 10, 2009 4:18 am 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Tue Oct 14, 2008 11:48 pm
Posts: 138
"Reveal water with no fish"

When fishing, this revealing does not happen when I fish from a square; the square does not change. However, if I move, then the square does change.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 11, 2009 8:58 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
Bug: Looting...
- TibiaAuto is looting, but only 80% or so of the monsters.. (most common on one hit kill)

Bug: Item Config...
- When editing (adding/removing) items using the Item Config, TA crashes..

Bug: Cavebot...
- If I've to go up two floors in a row, TA will keep on going down by falling on the holes..
--- TA goes up from 3rd to 2nd floor, walks left/right, goes north one sqm, and when trying to reach the "2nd floor" rope spot, TA goes to the hole instead of going north as it should.
Meaning:
Code:
3rd floor
00000
00000
00000
00X00 - Rope spot

2nd floor
00000
00X00 - Rope spot
00000
00000
00A00 - Hole

1st floor
00000
00A00 - Hole
00000


Possible ban feature: Walking (cavebotting)...
- There's a lot of "there is now way" happening.
-- Possible fix: TA should check if the next waypoint is going through a hole before trying to walk.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 11, 2009 11:13 am 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
well somehow ta does not crash anymore when editing items list for me. I thought you fixed it, good, but then whateva posts the bug.

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 11, 2009 11:37 am 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Tue Oct 14, 2008 11:48 pm
Posts: 138
I am incountering this bug too.

[quote="Wateva"]Bug: Looting...
- TibiaAuto is looting, but only 80% or so of the monsters.. (most common on one hit kill)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 11, 2009 9:18 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
FredFlintstone wrote:
"Reveal water with no fish"

When fishing, this revealing does not happen when I fish from a square; the square does not change. However, if I move, then the square does change.


Ah yes. Changing the fish tiles took up a significant amount of the CPU. So I made it only recolour the tiles after you moved.

It's fixed now, if you don't move it will still refresh after 1.5 seconds


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 12, 2009 2:37 am 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Tue Oct 14, 2008 11:48 pm
Posts: 138
Thanks!

Wisling wrote:
FredFlintstone wrote:
"Reveal water with no fish"

When fishing, this revealing does not happen when I fish from a square; the square does not change. However, if I move, then the square does change.


Ah yes. Changing the fish tiles took up a significant amount of the CPU. So I made it only recolour the tiles after you moved.

It's fixed now, if you don't move it will still refresh after 1.5 seconds


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 15, 2009 4:49 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
Some more fixes for the next release:
Cavebot: Fixed depot walker staying 1 square away from depot
Cavebot: Made trainer have minimum delay before switching weapons
Cavebot: Type of map used saves properly
Auto Go/Log: Fixed spamming of logout command


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 4:30 pm 
Offline
Ghost
Ghost
User avatar

Joined: Thu Oct 19, 2006 7:08 pm
Posts: 124
Is there any possibility to develop the map research further?
I mean, the map hack that explores floors below/above you?
Cuz that thing is the bomb. and i would love to share my maps with you guys!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 17, 2009 5:45 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
The map researcher collects every shred of possible information available to it. What would you suggest could be added.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 18, 2009 2:03 pm 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
is it ne or xray doesnt completely work? i was on second floor and i could not see first with xray but i could see 3rd and 4th and so on. i know you cant see caves when your on ground,but i was in second floor, and could not look down.

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 27, 2009 5:44 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Fri Oct 30, 2009 6:51 pm
Posts: 10
I have just 1 idea i would like to suggest:

New feature:

-Smart item looter: The auto looter or cave bot looter will loot the specified item into a certain defined amount, like 10 for example. And then stop looting it : i found it more usefull for my Mage charachters since they have to go back to depot to deposit the food to low the cap and go back again to the cave, consuming a lot of time.
Also is good for paladins who wish to pick up spears into a certain ammount so it wont have to go to depot to deposit it to low the capacity.

I hope it's ok... :wink:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Nov 27, 2009 3:21 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
The X-Ray has been crash proofed.
If you look at the first floor and walk down a floor, it crashes since there's no -1 floor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 28, 2009 11:43 am 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
thats not what i meant. i stayed at 2nd floor, without going up or down, and i could not look at first.

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Nov 29, 2009 12:15 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
And I prevented users from looking at floor 1 because it can crash Tibia if you move down a level.
If you do not want the restriction you can use the xray python script.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group