Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Mon Aug 19, 2019 5:29 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Thu May 05, 2011 7:26 am 
Offline
Behemoth
Behemoth
User avatar

Joined: Tue Jul 07, 2009 7:16 am
Posts: 3285
Location: Poland
Guys just uninstall TA, delete old TA folder and then install the new version from here: http://sourceforge.net/projects/tibiaau ... to/2.10.0/

_________________
G2A.com - how to earn some money?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 8:34 am 
Offline
Snake
Snake

Joined: Fri Sep 03, 2010 4:52 pm
Posts: 12
Thank you very much. Works great for me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 12:21 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun May 01, 2011 8:02 pm
Posts: 8
First: hay there, I'm new in here.
Second: thanks a lot for TA.

Third: theres a smallthing that I have a honest request to get done.

I'm quite new in Tibia (2-3 weeks). Found TA really helphul. and quite easy (now looking into python as I'm programming on some languages already - wiki suffers lack of ta-scripting documentation anyway). When I realised that Loot Sorter disturbs Looters, I made it swithing on/off by Auto go/of at some waypoints. Everything is working great, but I'm finding really annoying, that launching Sorter on by "start mod(s)" highlights TA window (even if minimised and with "highlight window when..." unchecked). It really dont change anything in bot working, but have an odd tendention to kill fullscreen mode of my media players or unfocus any other application (annoying especially when typeing - even in tibia). So I will be preatty happy, when with next version there will be a tiny fix to that :)

Hm... Realised that it hadn't disturbed me during making this post. Tiny evil thing sometimes work as it should. Probably because both apps minimised to try icon now.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 2:01 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun Apr 10, 2011 1:56 am
Posts: 3
Food eater working for me


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 2:36 pm 
Offline
Poison Spider
Poison Spider

Joined: Fri Mar 27, 2009 2:13 am
Posts: 23
My TA doesnt loot GPs :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 3:45 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
Fixed the default download on Sourceforge.
The way TA works has not changed so any new bugs are either old bugs or something you forgot to do to make TA work .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 4:08 pm 
Offline
Banshee
Banshee
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2010 11:34 am
Posts: 1118
Location: Germany
yergo wrote:
… highlights TA window …
Auto go/log - general configuration - untick "highlight window when alarm sound".
I hope that is what you wanted.

_________________
RTFM!
The Wiki is a good place to start. Many questions can be answered by having a look there …
Always use the Search Button prior to starting a new thread. No one is interested in answering the same questions again and again and reactions to new threads for old questions/problems/bugs and double posts will be accordingly.
Download the latest version of TibiaAuto here and make sure it's the correct version. You can always browse all files if the version does not fit.
No need to hug me if I helped you, but a 'thank you (for your post)' is always welcome.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 5:29 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun May 01, 2011 8:02 pm
Posts: 8
yergo wrote:
(even if minimised and with "highlight window when..." unchecked)

Zgloa wrote:
Auto go/log - general configuration - untick "highlight window when alarm sound".


Nope, thats not that - though so too.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 05, 2011 6:14 pm 
Offline
Behemoth
Behemoth
User avatar

Joined: Tue Jul 07, 2009 7:16 am
Posts: 3285
Location: Poland
Zgloa wrote:
yergo wrote:
… highlights TA window …
Auto go/log - general configuration - untick "highlight window when alarm sound".
I hope that is what you wanted.


I guess he says that's not working so that's why he want to make it working cause it's disturbing him. And I've got the same problem It's sooooooo annoying :P

_________________
G2A.com - how to earn some money?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 06, 2011 2:19 am 
Offline
Poison Spider
Poison Spider

Joined: Fri Mar 27, 2009 2:13 am
Posts: 23
Wisling wrote:
Fixed the default download on Sourceforge.
The way TA works has not changed so any new bugs are either old bugs or something you forgot to do to make TA work .


I´ve been using TA for years and that bug never happened before :( . Do you know what could I do to solve it?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 06, 2011 7:43 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun May 01, 2011 8:02 pm
Posts: 8
With last version it was announced that:
Quote:
ShowMap: Made extended research a savable parameter


When I have this parameter saved in my config file and load that file to TA it in fact display that research is active. But to make bot digging his way I must open "Show map", uncheck and than check again this researching. Not very big issue, but I thing that you just forgot to activate smth after checking checkbox when loading, so hope that it's easy to fix :p

Keto:
Have you ever been changing smth in TA .xml files? Maybe you should try to uninstall and install TA again. Not really need to write, that I'm quite sure, that you already have checked if any gp-looting is for sure enabled or items IDs proper, so I'm not suggesting to do this again ;p


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 06, 2011 8:55 am 
Offline
Behemoth
Behemoth
User avatar

Joined: Tue Jul 07, 2009 7:16 am
Posts: 3285
Location: Poland
Keto wrote:
Wisling wrote:
Fixed the default download on Sourceforge.
The way TA works has not changed so any new bugs are either old bugs or something you forgot to do to make TA work .


I´ve been using TA for years and that bug never happened before :( . Do you know what could I do to solve it?


Mark 'Loot GP' in Auto Attack xd

_________________
G2A.com - how to earn some money?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 06, 2011 1:07 pm 
Offline
Banshee
Banshee
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2010 11:34 am
Posts: 1118
Location: Germany
yergo wrote:
yergo wrote:
(even if minimised and with "highlight window when..." unchecked)

Zgloa wrote:
Auto go/log - general configuration - untick "highlight window when alarm sound".


Nope, thats not that - though so too.

Oh sorry. I must have missed that line from yours.
If it still highlights even when unchecked then this might really be a bug.

_________________
RTFM!
The Wiki is a good place to start. Many questions can be answered by having a look there …
Always use the Search Button prior to starting a new thread. No one is interested in answering the same questions again and again and reactions to new threads for old questions/problems/bugs and double posts will be accordingly.
Download the latest version of TibiaAuto here and make sure it's the correct version. You can always browse all files if the version does not fit.
No need to hug me if I helped you, but a 'thank you (for your post)' is always welcome.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 12, 2011 1:19 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Jan 27, 2011 10:09 pm
Posts: 8
Another up for Tibia ;) Go Go Masters.... Poof... Fix ;) Just letting people know they had an update


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 12, 2011 1:22 pm 
Offline
Goblin
Goblin

Joined: Fri Apr 29, 2011 2:37 am
Posts: 30
maddz18 wrote:
Another up for Tibia ;) Go Go Masters.... Poof... Fix ;) Just letting people know they had an update


Cip will finish with botter no because a new system but alot updates making programer die of alot work HAHAHAHA


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group