Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Sat Aug 17, 2019 5:50 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: TA 2.11.0 for Tibia 8.74
PostPosted: Thu May 12, 2011 5:43 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
You may download the new version from sourceforge here.
Current Bugs:
TA says strange #'s when the cavebot is enabled. That's just a debugging message that I forgot to remove :) Sorry

https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files

Enhancements
Reduced installer file size

Tibia sure put out another version pretty fast.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 12, 2011 6:00 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Jan 27, 2011 10:09 pm
Posts: 8
thank you... so fast ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 12, 2011 8:23 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Mon Apr 04, 2011 12:12 pm
Posts: 3
thank you


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 12, 2011 8:58 pm 
Offline
Wolf
Wolf

Joined: Sat Dec 05, 2009 12:37 pm
Posts: 18
thank you very much.
extemely fast update. gratz


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 15, 2011 9:42 pm 
Offline
Goblin
Goblin

Joined: Sun Dec 26, 2010 2:29 pm
Posts: 28
Thanks, Wisling.

It's all good, except some weird messages with numbers TA keeps sending. Any idea?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 16, 2011 11:48 am 
Offline
Banshee
Banshee
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2010 11:34 am
Posts: 1118
Location: Germany
@souka
Wisling wrote:
Current Bugs:
TA says strange #'s when the cavebot is enabled. That's just a debugging message that I forgot to remove :) Sorry

Reading often helps …

_________________
RTFM!
The Wiki is a good place to start. Many questions can be answered by having a look there …
Always use the Search Button prior to starting a new thread. No one is interested in answering the same questions again and again and reactions to new threads for old questions/problems/bugs and double posts will be accordingly.
Download the latest version of TibiaAuto here and make sure it's the correct version. You can always browse all files if the version does not fit.
No need to hug me if I helped you, but a 'thank you (for your post)' is always welcome.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 17, 2011 10:59 pm 
Offline
Goblin
Goblin

Joined: Sun Dec 26, 2010 2:29 pm
Posts: 28
Zgloa wrote:
@souka
Wisling wrote:
Current Bugs:
TA says strange #'s when the cavebot is enabled. That's just a debugging message that I forgot to remove :) Sorry

Reading often helps …


Wasn't there when I posted. Get facts straight before posting.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 17, 2011 11:18 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
STOP that!

POST BUGS OR A THANKS ONLY! Both of you!

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 21, 2011 6:54 pm 
Offline
Snake
Snake

Joined: Sat May 21, 2011 6:44 pm
Posts: 11
I have a question... I play on linux, as its writed in python is any way of using it on linux?
Thanks for your work!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 21, 2011 9:26 pm 
Offline
Behemoth
Behemoth
User avatar

Joined: Tue Jul 07, 2009 7:16 am
Posts: 3285
Location: Poland
You can check here:
http://www.python.org/download/releases/2.4.4/

_________________
G2A.com - how to earn some money?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 22, 2011 4:28 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
For users playing on linux than that user should run a VM with Windows to be able to use TibiaAuto.
No, there is no way of "porting" TibiaAuto to Linux..

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 22, 2011 5:13 am 
Offline
Snake
Snake

Joined: Sat May 21, 2011 6:44 pm
Posts: 11
Yes, right now im doing that hehe but I dont know who compile the program(anyone knows?), because there should be a way to compile the AutoBot for linux instead of windows, and that would be grear for Linux users like me :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 22, 2011 7:30 am 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
You cant jut take windows program source and compile it for linux. it doesnt work like that.

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 22, 2011 8:02 am 
Offline
Snake
Snake

Joined: Sat May 21, 2011 6:44 pm
Posts: 11
Strazdas wrote:
You cant jut take windows program source and compile it for linux. it doesnt work like that.

I know that, im just telling that if the one who compiles it for WINDOWS can read this (or if anybody can tell him) may be he could compile it for LINUX, and that would be great for users like me =)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 23, 2011 6:57 pm 
Offline
Banshee
Banshee
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2010 11:34 am
Posts: 1118
Location: Germany
EmaMEN wrote:
Strazdas wrote:
You cant jut take windows program source and compile it for linux. it doesnt work like that.

I know that, im just telling that if the one who compiles it for WINDOWS can read this (or if anybody can tell him) may be he could compile it for LINUX, and that would be great for users like me =)

You say that you know it but it seems that you don't understand it. As Wisling said, you can't just take the source code of the windows program and compile it for linux. If you want to use TA with linux most of it's code has to be rewritten and not just compiled.

_________________
RTFM!
The Wiki is a good place to start. Many questions can be answered by having a look there …
Always use the Search Button prior to starting a new thread. No one is interested in answering the same questions again and again and reactions to new threads for old questions/problems/bugs and double posts will be accordingly.
Download the latest version of TibiaAuto here and make sure it's the correct version. You can always browse all files if the version does not fit.
No need to hug me if I helped you, but a 'thank you (for your post)' is always welcome.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group