Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Mon Aug 19, 2019 5:29 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
PostPosted: Thu Jul 14, 2011 7:33 am 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
rightclick on a square in showmap module, go to the last id and select that it is a hole.

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 14, 2011 8:15 am 
Offline
Monk
Monk
User avatar

Joined: Mon Aug 18, 2008 6:54 am
Posts: 205
Location: Lithuania
Okey, Tibia Auto working great! All python scripts(I use), auto fishing, grouping, food eater, mana caster, cavebot, maphack, pot user works for me.

Just one problem: some lags when I use ~2-4 accounts.

Still, you made a big job that TA working ;)

Edit: Oh ye, almost forgot that "Char Info" is going like crazy :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 14, 2011 3:52 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Jul 12, 2011 5:20 pm
Posts: 2
Strazdas wrote:
Set video mode to OpenGL

@ get new computer, infact the correct tip would be "get old computer" because this is a bug in tibias directx program that cause crash on new geeforce cards. been there, fought the community managers, the response i got was "we dont have time to fix it". using OpenGL however evades this problem.


Do you know how i can set my video controller to Open GL?

What i did recently is update my pc from w 2000 to w xp, becouse tibia isn't compatible with it anymore.. before this bot worked to me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 14, 2011 4:17 pm 
Offline
Banshee
Banshee
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2010 11:34 am
Posts: 1118
Location: Germany
maxicanitoxx wrote:
Do you know how i can set my video controller to Open GL?
You should not set your video controller to open gl, but you should set tibia to use open gl as graphics mode. Start tiba - options - graphics - advanced graphics settings (I'm not exactly sure if the buttons are called exactly like this but you will definitely find it with that explanation). There are three buttons: directx 5 - directx 9 - open gl. Switch to the open gl mode. Done.

_________________
RTFM!
The Wiki is a good place to start. Many questions can be answered by having a look there …
Always use the Search Button prior to starting a new thread. No one is interested in answering the same questions again and again and reactions to new threads for old questions/problems/bugs and double posts will be accordingly.
Download the latest version of TibiaAuto here and make sure it's the correct version. You can always browse all files if the version does not fit.
No need to hug me if I helped you, but a 'thank you (for your post)' is always welcome.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 15, 2011 12:20 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Jul 12, 2011 3:49 am
Posts: 3
MY MESSEGE ALARMS STILL DON'T WORKING!!!!!!!!!!!! PLEASE FIX IT -.-

TO THE PPL WITH PROBLEMS WITH HOLES: JUST CHANGE THE OPTION MAP IN AUTO ATTACK, FROM HIBRID MAP TO TA MAP, AND IT WILL WORK PERFECTLY.

PLEASE GIVE ME AN ANSWER ABOUT THE MESSEGE ALARMS IT DOESN'T WORK FROM THE LAST UPDATE :<


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 15, 2011 7:48 pm 
Offline
Ghost
Ghost

Joined: Sun Jul 10, 2011 5:41 am
Posts: 127
Any news about the "Full" version of TA for 9.1 ? How are things ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 16, 2011 2:14 am 
Offline
Stalker
Stalker
User avatar

Joined: Wed Dec 19, 2007 4:55 pm
Posts: 97
plx full version


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 18, 2011 5:45 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Jul 09, 2011 1:27 am
Posts: 4
hello my auto login hasn't worked since the update any one know how to fix or must i w8 till nxt update?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 18, 2011 7:46 am 
Offline
Monk
Monk
User avatar

Joined: Mon Aug 18, 2008 6:54 am
Posts: 205
Location: Lithuania
Okey, I found some bugs:
1. When you set on Spell Caster, to "Cure poison greater then:" it won't work.
2. When my char is going to depot, bot fights with him self, trying to go depot and trying to go back to cave, but at least depot wins, but still, takes +5min to get to depot.
3. Sometimes when you start Tibia Auto, Spell Caster can don't work, possible to avoid this bug when you relog your char, but it's still not good.
Edit:
4. Sometimes when you looting bodies, bot doesn't take loot (too fast looting), maybe need to edit, that bot close body when he loots everything what he needs?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jul 18, 2011 1:07 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Mon Jul 18, 2011 12:54 pm
Posts: 1
NOW WORKS!
I install .reg file and reboot
and now My TA and my bot are okkkkk!
no more problens
Ty a lot
TA S2 S2


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 2:12 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Jul 09, 2011 3:53 am
Posts: 2
well, I have a problem with auto banker ...
ok, I was hunting in a cave, and when I reached 3k, I came to bank and deposited it.
very well, but my TA stoped working, it said something like "first go downstairs" and don't return to my cave!
It's very bad because I was making A LOT OF MONEY selling runes :(

who can help-me?



I'm from Brazil and I use Windows 7


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 7:55 am 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
us TA map instead of Hybrid map

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 21, 2011 1:37 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Jul 09, 2011 3:53 am
Posts: 2
man, THANKSSSSSSSSSSSSS *-*

TA is perfect now :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 24, 2011 6:15 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sun Jul 24, 2011 6:05 pm
Posts: 1
Food eater seems to not work for me. Any solutions?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 26, 2011 8:27 am 
Offline
Banshee
Banshee
User avatar

Joined: Tue Mar 02, 2010 11:34 am
Posts: 1118
Location: Germany
Please use the search function. Try to reduce the eating time of your preferred food in the item config.

_________________
RTFM!
The Wiki is a good place to start. Many questions can be answered by having a look there …
Always use the Search Button prior to starting a new thread. No one is interested in answering the same questions again and again and reactions to new threads for old questions/problems/bugs and double posts will be accordingly.
Download the latest version of TibiaAuto here and make sure it's the correct version. You can always browse all files if the version does not fit.
No need to hug me if I helped you, but a 'thank you (for your post)' is always welcome.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group