Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Sat Aug 17, 2019 5:52 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 3:49 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Dec 12, 2006 5:29 am
Posts: 3802
A new release has been made, but is severely handicapped!

It lacks the ability to tell what your mana and hp level is, so the spellcaster is and runemaker may not work properly.
It also cannot tell how much capacity you have left nor if you have any conditions such as burning/poison.

https://sourceforge.net/projects/tibiaa ... urce=files


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 9.43 Release
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 3:53 am 
Offline
Dwarf Soldier
Dwarf Soldier
User avatar

Joined: Sun Dec 04, 2011 2:04 am
Posts: 86
Location: Venezuela
Thanks Brother!

_________________
[color=#BF00FF]Warrior Maloni[/color]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 9.43 Release
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 4:06 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Tue Dec 20, 2011 4:59 am
Posts: 2
Debug!

"The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped
A detailed error report has been written to the error file which you are asked to submit at your next login."


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 9.43 Release
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 4:11 am 
Offline
Dwarf
Dwarf

Joined: Wed Jan 05, 2011 1:28 am
Posts: 52
Thx for the work...
i will be test :mrgreen:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 9.43 Release
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 4:44 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Jan 02, 2010 7:27 pm
Posts: 8
Spell caster doesnt work D:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 4:54 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Sat Jan 02, 2010 7:27 pm
Posts: 8
... and fluid drinker doesnt work too D:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 10, 2012 4:54 am 
Offline
Dark Monk
Dark Monk
User avatar

Joined: Fri Sep 09, 2011 6:41 pm
Posts: 154
Location: indonesia
spell ta bug !error :cry: :cry: :cry: :cry:

_________________
smellbaby


    Top
     Profile  
     
    PostPosted: Tue Jan 10, 2012 5:05 am 
    Offline
    Snake
    Snake

    Joined: Sun Dec 04, 2011 12:27 am
    Posts: 12
    calm people ... all will be going to test and report. :)


    Top
     Profile  
     
    PostPosted: Tue Jan 10, 2012 5:14 am 
    Offline
    Vampire
    Vampire
    User avatar

    Joined: Fri May 20, 2011 9:55 am
    Posts: 309
    Thankss :D

    _________________
    Image Joiinha?

    Sempre melhorando!

    Visite o perfil de nossa Guild em Neptera:

    http://www.facebook.com/Peace.On.Hell

    Ou "Pesquise" no facebook o nome da guild: Peace On Hell. E não esqueça de "Curtir" a pagina.

    Flogão:
    http://www.flogao.com.br/peaceonhell

    Quer bater um papo é so add:
    peaceonhellsempre@hotmail.com


    Top
     Profile  
     
    PostPosted: Tue Jan 10, 2012 5:26 am 
    Offline
    Dark Monk
    Dark Monk
    User avatar

    Joined: Fri Sep 09, 2011 6:41 pm
    Posts: 154
    Location: indonesia
    giving this error, is not giving to make runes, spell error, giving exura like crazy!omg

    _________________
    smellbaby


      Top
       Profile  
       
      PostPosted: Tue Jan 10, 2012 5:29 am 
      Offline
      Dwarf
      Dwarf

      Joined: Wed Jan 05, 2011 1:28 am
      Posts: 52
      I use Redbot to Spells caster and Runemaker...
      And tibia auto to Auto atack.. and cave bot :)

      And work very fine... i will wait, the Complete update of TA :)

      But for a moment.. it's excelent :D
      :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


      Top
       Profile  
       
      PostPosted: Tue Jan 10, 2012 5:30 am 
      Offline
      Dark Monk
      Dark Monk
      User avatar

      Joined: Fri Sep 09, 2011 6:41 pm
      Posts: 154
      Location: indonesia
      Wisling wrote:
      A new release has been made, but is severely handicapped!

      It lacks the ability to tell what your mana and hp level is, so the spellcaster is and runemaker may not work properly.
      It also cannot tell how much capacity you have left nor if you have any conditions such as burning/poison.

      https://sourceforge.net/projects/tibiaa ... urce=files

      error giving this error, is not giving to make runes, spell error, giving exura like crazy!

      _________________
      smellbaby


        Top
         Profile  
         
        PostPosted: Tue Jan 10, 2012 6:12 am 
        Offline
        Rat
        Rat

        Joined: Mon Jul 16, 2007 7:11 am
        Posts: 10
        Wisling wrote:
        A new release has been made, but is severely handicapped!

        It lacks the ability to tell what your mana and hp level is, so the spellcaster is and runemaker may not work properly.
        It also cannot tell how much capacity you have left nor if you have any conditions such as burning/poison.

        <span><a class="smarterwiki-linkify" href="https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/latest/download?source=files">https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/latest/download?source=files</a></span>


        Wisling, this difficults to update tibiaauto to new tibia version could be something made intentionally by tibia programers to make more hard to side programs that run along tibia get information from memory and others sources?

        I mean, there is some possibility to this difficults you are having to update be made intentionally to make macros more vulnerable when work with tibia to be more easily and precise identified by tibia's autodetect tool?

        Thank you.


        Top
         Profile  
         
        PostPosted: Tue Jan 10, 2012 6:28 am 
        Offline
        Rat
        Rat

        Joined: Thu Aug 04, 2011 2:39 pm
        Posts: 2
        bot don't eat food ;/ why? ;/ and spam spell when he don't hawe mana ;( how long to repair that?


        Top
         Profile  
         
        PostPosted: Tue Jan 10, 2012 6:50 am 
        Offline
        Poison Spider
        Poison Spider

        Joined: Wed Dec 07, 2011 8:10 pm
        Posts: 22
        LOL
        why is ,,tibiaauto-debug-cavebot'' in the folder where is TA ????


        Top
         Profile  
         
        Display posts from previous:  Sort by  
        Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 46 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

        All times are UTC


        Who is online

        Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


        You cannot post new topics in this forum
        You cannot reply to topics in this forum
        You cannot edit your posts in this forum
        You cannot delete your posts in this forum
        You cannot post attachments in this forum

        Search for:
        Jump to:  
        cron
        Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group