Tibia Auto

Your place for knowledge.
It is currently Mon Aug 19, 2019 5:10 pm

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 4:34 am 
Offline
Wolf
Wolf

Joined: Fri Apr 03, 2009 8:52 pm
Posts: 20
great!
thx
i've been using it for a week now, it crashes a lot.
I've been trying to id what makes it crash. And so far i've only noticed it crashes when etering edrons dp.
Thats all i've observed.
I wish i could do more.
thx again :D

Btw im running a new project :)
sold my first one from 0 to 130 in about 50 eur!
I'll make a donation next month as a way to say Thx!

EDIT: MY system

Intel core 2Duo E7500 @ 3.2gz
4 gb ddr2 RAM
WIN 7 PRO x64
1TB who knows the brand HDD
Nvidia GeForce Gtx 460
MOBO who knows the brand again.

Also when it crashes, and i reopen the bot and load my cfg, it and enable all modules, it recrashes instataniusly
gosh my spelling sux!

This error is given, srry its in spanish:

Firma con problemas:
Nombre del evento de problema: APPCRASH
Nombre de la aplicación: tibiaauto.exe
Versión de la aplicación: 1.0.0.1
Marca de tiempo de la aplicación: 4f120854
Nombre del módulo con errores: MFC42.DLL
Versión del módulo con errores: 6.6.8063.0
Marca de tiempo del módulo con errores: 4a5bda30
Código de excepción: c0000005
Desplazamiento de excepción: 00013613
Versión del sistema operativo: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Id. de configuración regional: 2058
Información adicional 1: 0a9e
Información adicional 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Información adicional 3: 0a9e
Información adicional 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789


Hope it helps

_________________
LONG LIFE TIBIAAUTO!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 7:37 am 
Offline
Dwarf
Dwarf
User avatar

Joined: Wed Apr 09, 2008 12:21 pm
Posts: 49
Soulsbreaker wrote:
great!
thx
i've been using it for a week now, it crashes a lot.
I've been trying to id what makes it crash. And so far i've only noticed it crashes when etering edrons dp.
Thats all i've observed.
I wish i could do more.
thx again :D

Btw im running a new project :)
sold my first one from 0 to 130 in about 50 eur!
I'll make a donation next month as a way to say Thx!

EDIT: MY system

Intel core 2Duo E7500 @ 3.2gz
4 gb ddr2 RAM
WIN 7 PRO x64
1TB who knows the brand HDD
Nvidia GeForce Gtx 460
MOBO who knows the brand again.

Also when it crashes, and i reopen the bot and load my cfg, it and enable all modules, it recrashes instataniusly
gosh my spelling sux!

This error is given, srry its in spanish:

Firma con problemas:
Nombre del evento de problema: APPCRASH
Nombre de la aplicación: tibiaauto.exe
Versión de la aplicación: 1.0.0.1
Marca de tiempo de la aplicación: 4f120854
Nombre del módulo con errores: MFC42.DLL
Versión del módulo con errores: 6.6.8063.0
Marca de tiempo del módulo con errores: 4a5bda30
Código de excepción: c0000005
Desplazamiento de excepción: 00013613
Versión del sistema operativo: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Id. de configuración regional: 2058
Información adicional 1: 0a9e
Información adicional 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Información adicional 3: 0a9e
Información adicional 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789


Hope it helps

Necesitas un nuevo microprocesador, esa gráfica es mucho más potente, el micro te hara cuello de botella jaja.
You need a new CPU, the gtx 460 is very fast, the CPU do bottleneck... :<

_________________
100% Bot


Last edited by kaganpwnz on Thu Jan 26, 2012 7:52 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 7:44 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 28, 2005 7:11 am
Posts: 10712
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
IN THIS FORUM: ENGLISH ONLY!!!.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Did my post helped you?? Click on the THANKS FOR POST button than!
1 word, awesome!!
WARNING: Lack of Wiki Reading causes Dumbness..
Donate towards a better future of our server.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 8:31 am 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
kaganpwnz wrote:
Soulsbreaker wrote:
great!
Intel core 2Duo E7500 @ 3.2gz
4 gb ddr2 RAM
WIN 7 PRO x64
1TB who knows the brand HDD
Nvidia GeForce Gtx 460
MOBO who knows the brand again.

Necesitas un nuevo microprocesador, esa gráfica es mucho más potente, el micro te hara cuello de botella jaja.
You need a new CPU, the gtx 460 is very fast, the CPU do bottleneck... :<

Bullshit.
I have sucesfully botted tibia on a 1,4ghz single core AMD athlon without any problems. jut had to set my frame rate to 25.

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 4:01 pm 
Offline
Wolf
Wolf

Joined: Fri Apr 03, 2009 8:52 pm
Posts: 20
hahaha hey this is not about my system!
I also get this msg when i use Spellcaster
Image

and btw xD yeah on stock 2.9ghz it bottlenecks but i found that 3.2+ it gets usage of 90% on all games xD
so with that little OC it runs smoothly all new games :)

_________________
LONG LIFE TIBIAAUTO!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 4:22 pm 
Offline
Skeleton
Skeleton
User avatar

Joined: Sun Jan 15, 2012 12:04 am
Posts: 41
Put a non-useable item on a hotkey and spam it untill u get that error and u wont get it again, untill u restart TA. But TA still crash randomly so there isnt even a point in botting untill it gets fixed, only use runemaker :P


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 5:08 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Jan 26, 2012 5:01 pm
Posts: 2
I just downloaded this and after trying to turn it on i recieved that:
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 7:04 pm 
Offline
Wolf
Wolf

Joined: Fri Apr 03, 2009 8:52 pm
Posts: 20
artek12345 wrote:
I just downloaded this and after trying to turn it on i recieved that:
Image


FOR CRYING OUT LOUD! READ THE WHOLE POST AT LAST B4 COMENTING STH THAT HAS BEEN ANSWERD HUNDREDS OF TIMES!

viewtopic.php?f=34&t=1011008
THERE DOWNLOAD RUN, AND DONE.

edit: i'm a wolf now :3

_________________
LONG LIFE TIBIAAUTO!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 7:20 pm 
Offline
Rat
Rat

Joined: Thu Jan 26, 2012 5:01 pm
Posts: 2
Imagine, that I've already read whole post and done everything what was written in it but its still dont work...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 8:14 pm 
Offline
Dwarf
Dwarf
User avatar

Joined: Wed Apr 09, 2008 12:21 pm
Posts: 49
Strazdas wrote:
kaganpwnz wrote:
Soulsbreaker wrote:
great!
Intel core 2Duo E7500 @ 3.2gz
4 gb ddr2 RAM
WIN 7 PRO x64
1TB who knows the brand HDD
Nvidia GeForce Gtx 460
MOBO who knows the brand again.

Necesitas un nuevo microprocesador, esa gráfica es mucho más potente, el micro te hara cuello de botella jaja.
You need a new CPU, the gtx 460 is very fast, the CPU do bottleneck... :<

Bullshit.
I have sucesfully botted tibia on a 1,4ghz single core AMD athlon without any problems. jut had to set my frame rate to 25.

You are the bullshit.
I never said anything to play Tibia.
I mean for modern games, piece of bullshit.

_________________
100% Bot


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 11:25 pm 
Offline
Dragon Lord
Dragon Lord
User avatar

Joined: Fri Nov 16, 2007 6:31 pm
Posts: 2404
Location: In a far away land....
kaganpwnz wrote:
Strazdas wrote:
kaganpwnz wrote:
Necesitas un nuevo microprocesador, esa gráfica es mucho más potente, el micro te hara cuello de botella jaja.
You need a new CPU, the gtx 460 is very fast, the CPU do bottleneck... :<

Bullshit.
I have sucesfully botted tibia on a 1,4ghz single core AMD athlon without any problems. jut had to set my frame rate to 25.

You are the bullshit.
I never said anything to play Tibia.
I mean for modern games, piece of bullshit.

congratulations. you have managed to answer a guy asking about running tibia that he cant run "modern" games because of cpu when he wasnt even asking about it. You probably set a new record for stupidity on this forums. you deserve a cookie.

_________________
Image
You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 11:52 pm 
Offline
Giant Spider
Giant Spider
User avatar

Joined: Thu Oct 20, 2011 11:48 am
Posts: 468
Hello again
So we bought a new PC with windows 7 starter
tibia installed python 2.4.4 and then installed the tibia self.
User'm already old and had never seen this error!
error appears when opening the TA and select the character appears soon after, tibia and TA close!

ERROR! Unable to read TA install directory! please reinstall

as requested in the error re-installed several times but did not solve!

_________________
∞ Gentileza ∞
∞ + GERA + ∞
∞ Gentileza ∞


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 4:16 am 
Offline
Rat
Rat

Joined: Mon Jan 23, 2012 1:53 am
Posts: 8
Necesitas un nuevo microprocesador, esa gráfica es mucho más potente, el micro te hara cuello de botella jaja.
You need a new CPU, the gtx 460 is very fast, the CPU do bottleneck... :<[/quote]
Bullshit.
I have sucesfully botted tibia on a 1,4ghz single core AMD athlon without any problems. jut had to set my frame rate to 25.[/quote]
You are the bullshit.
I never said anything to play Tibia.
I mean for modern games, piece of bullshit.[/quote]

Just saying... You're an effing IDIOT. In case you didn't know, look at the top of the forum screen, you see "Tibia" anywhere? Alright, this is about tibia, not other games. And if you did really say something meaning "modern games" we couldn't understand it because it wasn't FUCKING ENGLISH. GTFO your computer, read the user manual, and come reply.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 4:53 pm 
Offline
Rat
Rat
User avatar

Joined: Tue Dec 13, 2011 12:59 pm
Posts: 1
Location: USA
I appreciate you for your great effort. :idea:
good job buddy. 8)

_________________
Ohio life insurance


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 28, 2012 12:30 am 
Offline
Wolf
Wolf

Joined: Fri Apr 03, 2009 8:52 pm
Posts: 20
we need to stop fighting in here!
and start talking about bot crashing!

_________________
LONG LIFE TIBIAAUTO!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group